Une mbaje mend zerin, fjalet e tua,

radio buciste , dhe fantazmat ne koken time klithnin,

ti me tregoje , transmetoje

fjalet e te pareve dhe me lije mua duke germuar.

 

Zeri i mesuesve vazhdon forte te tingelloje,

vazhdoje, syte e tyre ende te veshtroje,

kerkoja te verteten qe une te besoja,

ashtu i trembur ne vetvete nuk doja te te thoja qe une nuk te besoja.

 

Degjo djali im,

babai im mendoje  mendimet rinore.

Dhe degjoje fjalet nje nga nje,

por jeta nxjerre ne pahe te verteten,

studio natyren dhe dashuroje ate.

 

 

Advertisements