Ke deshire te vazhdosh te heshtesh? te me mbyllesh ne kafaz bashke me luanet?

ke deshire te shohesh lumin e gjakut tim?

shpresa te medha ke per argjend te mbushesh thesarin tend,

per gra qe jane ne roberi nga ty, dhe burrat qe i shtyne ato me kembe?

dhe cfare kerkon, kush eshte ne shenjester tjeter?

Kerkon te ringjallesh skulpturat qe me friksuan mua jashte ketij kafazi?

deshiron te ngresh nje statuje per vete?

deshiron qe te thuren himne qe te jeshe i pavdekshem?

deshiron cfare deshiron me, deshiron qe Zoti te dashuroje?

Advertisements