Ti nuk do te flesh

kur syte kane vlere

te meditojne hapesire

te cilen kjo Lugine e Blerte e rrezaton.

Atije qe  ty te dominon

ti nuk duhet te mbyllesh syte

kur duarte e tua te jene gati

te kalojne veshtiresite dhe te arrishe marreveshje

te pergatitesh te perballosh hidherimin e tokes ku ti shkel.

Natyra ka fuqi  mbi ty

zemerimi i saje i rrufeshem vjene nga dheu

dhe ti Lugine e Blerte rrenohesh dhe peshtjelli ndjen

e lene menjane, e ndere!

Advertisements