http://youtu.be/puaLptgqDks

Kompozitori i mirenjohur Italian Vivaldi ka kompozuar kete aria ne nder te Heroit Kombetar Shqiptare Gjergj Kastrioti ( Skenderbeu).Muzika eshte teper e embel dhe  te terheq ta degjosh. Emri i Skenderbeut demonstron krenarin dhe zgjuarsine dhe deshiren e Shqiptareve qe mbajne origjinalitetin e tyre kudo qe te jene.

Kudo qe te shkelesh dhe kudo qe te jeshe kujtimet e vendit te lindjes jane teper te forta. Dashuria per memedhene eshte aq e forte sa te duket sikur dicka nga trupi yt eshte shkeputur. Eshte trishtim dhe mall i madh per ato kujtime te forta te vendit te lindjes. Vetem kur le vendin tend  e kupton vleren e vendit ku ke lere.

Advertisements