Te etur, ethshem keta pushtetaret,
zemerim, turfullim ndjen
kur rreshton, te tyret padrejtesite.

Por Durimi, Kendshmeria,
e palekundur Shpirteria,
keto te gjitha bashke do te sjellin miresite.

Te shohesh femijet te dobet,
me nenat e rrudhura, te zverdhura,
kur fryn era e dimrit te zeze,
Ato vuajne , ndersa pushtetaret,
me frymen fundit te tyre ngrohen.

Buke, rroba dhe ngrohtesi.
Nese ke keto, ke siguruar Liri.
Politike , jo pergjegjsi,
nje grup eshte favorizuar
por tjeteri nuk ka Liri.

Advertisements